Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Zolderkamer

Groei je langzaam uit je huis en heb je behoefte aan extra leefruimte? Dan is de zolder verbouwen tot extra functionele ruimte een hele goede optie. Hedico verzorgt al jaren de verbouw van zolderkamer tot bijvoorbeeld leefruimte, waarbij we ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van dakkapellen voor extra ruimte. Hedico maakt het ook mogelijk om een vaste trap naar zolder toe te voegen aan het huis. 

Altijd overzicht tijdens de verbouwing

Veel voorkomende pijnpunten tijdens een verbouwing zijn angst om het overzicht kwijt te raken en niet weten welke partij verantwoordelijk is voor welke werkzaamheden. Bij Hedico snappen we dat onzekerheid tijdens de verbouwing voor onnodige stress zorgt. Bij Hedico creëren we vanaf moment één duidelijkheid, door een gedetailleerde planning met je door te nemen. Voordelig is dat het team van Hedico bestaat uit vakmensen die van A tot Z een verbouwing kunnen verzorgen. Hiermee zorgen we voor rust tijdens jouw verbouwing. 

Inspiratie voor jouw

Zolderkamer

Zolderkamer Hedico
432B3055
432B3053
432B3048
432B3052
432B3047
432B3049

Kies je voor Hedico? Dan kies je voor een zorgeloze verbouwing.

Tijdens het verbouwen van jouw zolderkamer heb je altijd één centraal aanspreekpunt, voor vragen én bij problemen. Daaromheen staat ons team vakmensen die elke dag met passie hun vak beoefenen. Wij zorgen ervoor dat je steeds op dezelfde mensen kunt vertrouwen tijdens de verbouwing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons zodat we samen naar de verbouwing kunnen kijken.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.