Wegens vakantie zijn wij van 29 juli t/m 20 augustus gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Werken bij Hedico

Wil je werken bij Hedico? Kijk hier dan naar onze vacatures!

Hedico creëert al jaren lang ‘thuiskomen’. Zowel voor onze klanten als voor ons personeel. Regelmatig zijn we op zoek naar kanjers die nét als wij passie hebben voor verbouwen. Zie jij het zitten om in een team vakmensen te werken aan te gekke verbouwingen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Vacature houtbewerker binnenplaats

Ben jij enthousiast geworden van het werk van Hedico? Pak dan nu je kans om onderdeel te worden van onze Hedico familie! Wij zijn op zoek naar versterking in onze ambachtelijke werkplaats. Wat je in je moet hebben om in ons plaatje te passen? Je moet vooral graag veel willen leren op het gebied van houtbewerking, ook al ben je nieuw in de timmerwereld. Hierbij is enige basis kennis wel vereist;

  • Je kunt overweg met houtbewerkingsmachines
  • Je hebt enige kennis van hout & plaatmateriaal
  • Tekeningen lezen is voor jou geen probleem
  • Je hebt geen 8.00-17.00 mentaliteit.

Als houtbewerker kom je bij Hedico terecht in een goed gestructureerd, maar persoonlijk bedrijf waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, in de breedste zin van het woord. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van maatwerk deuren, trappen, ramen & kozijnen.

Je zult daarnaast ook bezig gaan zijn met houtbewerking en het zagen van plaatmateriaal. Ook help je bij het in en uitladen van de inkomende en uitgaande goederen.

Solliciteren?

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.