Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Vloeren

Is jouw woning hard toe aan een nieuwe vloer? Bij Hedico heb je keuze uit diverse type vloeren. Een vloer is een belangrijke indicator voor de uitstraling van de ruimte. Een warme vloer heeft een groot effect op de sfeer van de woning. Daarnaast is ook de praktische kant van de keuze voor een geschikte vloer van belang. Moet de vloer bijvoorbeeld krasbestendig zijn? Hedico adviseert u graag met de keuze die voldoet aan de wensen van jouw ideale vloer.

Vloeren Hedico

Contact opnemen?

Voor Hedico kiezen betekent zorgeloos verbouwen

Tijdens de verandering van jouw vloer heb je altijd één centraal aanspreekpunt, voor vragen en bij problemen. Daaromheen staat ons team vakmensen die elke dag met passie hun vak beoefenen. Wij zorgen ervoor dat je steeds op dezelfde mensen kunt vertrouwen tijdens de verbouwing. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met ons zodat we samen naar de verbouwing kunnen kijken.

Maak een keuze uit diverse type vloeren

Laminaat vloeren

Een laminaatvloer geeft de woning een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Laminaat heeft een decortekening met harscoating, waarvan de sterkte de kwaliteit bepaald. Het laminaat bij Hedico is verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. De dikte van het laminaat, het design en de afmetingen zijn bepalend voor de prijs.
Laminaatvloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in houtlook, maar in verschillende kleuren en decors, zoals tegels. En door het handige G5 kliksysteem is dit vloertype snel te plaatsen tijdens een verbouwing.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn dé ideale combinatie tussen het gevoel en de uitstraling van een houten vloer en de voordelen van een vloer van kunststof. Deze vloersoort heeft dan ook een voelbare houtstructuur en is verkrijgbaar in veel verschillende houtpatronen en mooie kleuren. Doordat PVC vloeren nauwelijks slijten, zijn ze ideaal voor een woning waar in geleefd wordt en waar kinderen en/of huisdieren over rondlopen.

Onze soorten
PVC vloeren zijn bij Hedico verkrijgbaar in verschillende soorten, Sense PVC Floor die fluisterstil is doordat er een hoge reductie plaatsvindt van het loopgeluid.
Leverbaar in planken motief, visgraat of tegelmotief.

Onze PVC vloeren zijn 100% water- en vochtbestendig, erg duurzaam en bij ons verkrijgbaar voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Houten vloeren

Parketvloeren bestaan uit 3 of 9-laags multiplex met een edelhouten toplaag van 4 of 6 millimeter. De toplaag is bepalend voor de uitstraling van de vloer en dus ook van uw woning, aangezien de vloer een groot oppervlak beslaat. De keuze hierin is erg belangrijk, daarom dat we bij Hedico deze toplaag dan ook leveren in veel verschillende uitvoeringen, waaronder eiken.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.