Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Trappen

Een trap zien wij bij Hedico als een meubelstuk in huis. Is de trap bij jou thuis toe aan vervanging of renovatie? Dan helpt Hedico je hier graag bij! Een trap moet voldoen aan belangrijke eisen. Het moet veilig zijn, naadloos passen in de stijl van het huis en er moet ruimte zijn voor toevoeging zoals verlichting.

Hedico verzorgt het gehele project van ontwerp tot aan plaatsing. Ongeacht de gewenste stijl, Hedico neemt het zorgeloos uit handen.

Trappen Hedico
Stimulon_220128_48

Contact opnemen?

Voor Hedico kiezen betekent zorgeloos verbouwen

Hedico is onder meer actief in het vervaardigen van trappen voor binnenshuis. Hierbij gebruiken we kwalitatief hoogstaande houtsoorten. Ook beschikt Hedico over eigentijdse machines om voor u een op maat gemaakte trap te maken. Uw wensen, behoeften en persoonlijke smaak staan hierbij centraal.

Door het laten bouwen van uw trap door ons krijgt u een uniek product in uw woning, waar geen tweede van bestaat. Het maken van een fraai uitziende trap is een ambacht, waar een goede vakkennis voor nodig is. Hedico beheerst de techniek volledig en kan zich hierbij baseren op een zeer ruime ervaring. De vakkennis is van generatie op generatie overgegaan en in de tijd van ons bestaan verder uitgebreid, door de komst van nieuwe inzichten en materialen.

Wij zijn inmiddels een begrip geworden als professioneel trappenbouwer in de wijde omgeving van Reusel. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij beschikken over een grote mate van creativiteit. Elke interieur, klassiek of juist modern, vraagt om een andere aanpak. Wij kunnen u prima adviseren, welke houtsoorten en welke bewerkingen voor uw interieur het best bijdragen aan een prachtig en passend eindresultaat.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.