Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Totaalverbouwingen

Welkom bij Hedico, waar we geloven in zorgeloos verbouwen. Als een gevestigd familiebedrijf draaien we onze hand niet om voor grote totaalverbouwingen, strakke deadlines en unieke ontwerpen. Bij ons staat betrouwbaarheid voorop, samen met een strak georganiseerde aanpak en vakmensen die precies weten wat ze doen.

Hedico creëert al jaren lang ‘thuiskomen’. Dat doen wij door de verbouwing zorgeloos voor onze klanten te verzorgen. Eén aanspreekpunt van begin tot eind en steeds dezelfde vakmensen die jouw woonkamer tot de plek maken die jij in gedachten had.

Inspiratie voor jouw

Totaalverbouwing

Kies je voor Hedico? Dan kies je voor een zorgeloze verbouwing.

Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het plaatsen van binnendeuren, het creëren van prachtige trappen, het toevoegen van dakkapellen, het leggen van vloeren of het maken van maatwerk interieurs, bij Hedico hebben we de ervaring en kennis om jouw ideale verbouwing werkelijkheid te maken.

Omdat wij geloven dat iedereen goed is in zijn eigen vakgebied hiervoor hebben wij een breed netwerk aan neven bedrijven opgebouwd die allemaal hun eigen specialisme hebben. Door het in schakelen van deze vakmannen kunnen wij voldoen aan de gewenste kwaliteit. Denk hierbij aan de dakdekker, stucadoor, elektricien, loodgieter, schilder, metselaar en de constructeur alles wordt door Hedico gecoördineerd zodat jullie als klant zo weinig mogelijk ongemak ondervinden van de verbouwing.

Wanneer we bij jou thuis zitten om te bespreken hoe jouw droomverbouwing eruit zou moeten zien, brengen we niet alleen onze ervaringen van vroeger, maar ook onze kennis van morgen mee. Met onze bewezen formule voor elke verbouwing zorgen we ervoor dat jouw project vlot en probleemloos verloopt.

Hedico is meer dan alleen een bouwbedrijf; we zijn jouw partner in elke fase van de verbouwing. Van het eerste gesprek tot de laatste afwerking, wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service.

Kies voor Hedico en laat ons jouw verbouwingsdromen waarmaken.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.