Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Slaapkamer

Een oase van rust, waar het verleidelijk is om de wekker uit te zetten. Maar is alleen een likje verf nodig, of is er ook een nieuwe kast en meer nodig? Bij elke grootte slaapkamerverbouwing maakt Hedico het mogelijk om zorgeloos te kunnen verbouwen. Van het stucen en schilderwerk tot aan het op maat laten maken van uw bed-meubel en kast, de vakmannen van Hedico zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw slaapkamer.

Altijd overzicht tijdens de verbouwing

Tijdens onze projecten horen we vaak van klanten dat ze vooraf bang waren om het overzicht kwijt te raken, waardoor ze geen inzicht meer zouden hebben in het proces van de verbouwing. Bij Hedico creëren we vanaf moment één duidelijkheid, door een gedetailleerde planning met je door te nemen. Voordelig is dat het team van Hedico bestaat uit een team vakmensen die van A tot Z een verbouwing kunnen verzorgen. Hiermee zorgen we voor rust tijdens jouw verbouwing. 

Inspiratie voor jouw

Slaapkamer

Slaapkamer Hedico
187A9794
187A9802
187A9797
187A9798
187A7283
187A9807

Kies je voor Hedico? Dan kies je voor een zorgeloze verbouwing.

Tijdens het verbouwen van jouw slaapkamer heb je altijd één centraal aanspreekpunt, voor vragen én bij problemen. Daaromheen staat ons team vakmensen die elke dag met passie hun vak beoefenen. Wij zorgen ervoor dat je steeds op dezelfde mensen kunt vertrouwen tijdens de verbouwing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons zodat we samen naar de verbouwing kunnen kijken.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.