Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Ons team

Zorgeloos verbouwen.

Hedico is een familiebedrijf, dat sinds de start zijn hand niet omdraait voor grote verbouwingen, strakke deadlines en unieke ontwerpen. Bij Hedico staan we als een huis: betrouwbaar, strak georganiseerd en de vakmensen op de juiste plek.

En met die beloftes zitten we bij jou thuis, te bespreken wat jullie ideale verbouwing is. Met de ervaringen van vroeger en de kennis van nu en morgen hebben wij de juiste formule voor elke renovatie. Van dakkapellen tot kozijnrenovaties, van interieur tot aan deuren en trappen.
Wij zijn Hedico, wij zijn dé partner in jouw verbouwing.

Koen

Werkvoorbereider/
planning

Jos

Allround timmerman

Lauw

Allround timmerman

Miranda

Office manager

William

Allround timmerman

Mark

Eigenaar

Nick

Interieurspecialist

Bas

Allround timmerman

Luuk

Interieurspecialist

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Klanten moeten op ons kunnen rekenen. Deadlines moeten gezet worden, met het vertrouwen dat deze ook haalbaar zijn. Eerlijkheid staat hierbij centraal. Fouten komen bijna altijd wel ergens naar boven. Wij maken het verschil in de manier waarop we het oplossen. Zonder lange discussies, maar met wederzijds vertrouwen in een goede samenwerking.

Vakmanschap

Een verbouwing brengt stress en zorgen met zich mee. Het gaat immers om jouw huis, en daar mag niets tekortkomen. Je wilt je niet druk maken of alles goed vastzit, dingen ontbreken of zelfs vergeten zijn. Bij Hedico begrijpen we deze zorgen en hebben wij hier een antwoord op: vakmanschap. Tijdens elke stap van de verbouwing of renovatie staat één van onze mannen met passie zijn vak te beoefenen. Daarnaast werken wij alleen samen met topleveranciers, en zorgen wij er zelfs voor dat elke klus in jouw huis wordt gedubbelcheckt.

Eén centraal aanspreekpunt

De gehele verbouwing kunnen vertrouwen op dezelfde vakmensen, dat geeft een mens rust. Doordat wij elke stap in een verbouwing kunnen realiseren bieden we mensen overzicht. Want meerdere contactpersonen betekent meerdere planningen managen. Wanneer komt de schilder? En moet de timmerman daarvoor of daarna pas ingepland worden? Hedico neemt deze vragen weg door deze planningen te maken.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.