Wegens de zomervakantie zijn wij van 20 juli t/m 11 augustus gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Kozijnen

Zijn jouw kozijnen toe aan vervanging? Kozijnen bepalen het karakter aan de buitenzijde van het huis, logisch dus dat je deze niet wilt laten verjaren. Naast een mooi uiterlijk zijn goede kozijnen ook een belangrijke voorwaarde voor een goed geïsoleerd huis waarbij de montage belangrijk is. Hedico zorgt ervoor dat wij jouw kozijnen gemakkelijk en snel kunnen plaatsen. Wij leveren zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen en zorgen daarnaast ook voor een eventuele waterslag (ook wel raamdorpels genoemd).
Kozijnen Hedico
Kopie van IMG_9403

Hoe we te werk gaan

Nadat we hebben besproken welke type kozijnen gewenst zijn, welke kleuren en eventueel afwijkende vormen komen we de kozijnen plaatsen. We stellen de steigers op en zorgen ervoor dat binnen de trappen en vloer zijn afgedekt. Daarna starten we met het demonteren van de oude kozijnen en het afvoeren van het bijbehorende afval. Nadat het kozijn gedemonteerd is monteren we verduurzaamde spouwlatten en een aanslag lijst voor een goede aansluiting naar de bestaande constructie.

Onze vakmensen starten daarna met het plaatsen van de kozijnen en beglazing. We zorgen er ook voor dat de binnenzijde wordt afgewerkt en indien gewenst er een waterslag of vensterbank wordt geplaatst. Daarna zorgen we dat alles schoongemaakt wordt, omdat we het belangrijk vinden dat we niet met een puinhoop vertrekken. Na een grondige controle is alles klaar en kun je genieten van de nieuwe kozijnen.

Contact opnemen?

Kies de kozijnen die bij jouw huis passen

Houten kozijnen

Onze houten kozijnen maken wij in onze werkplaats. Hierdoor kunnen we in elke stijl kozijnen leveren en plaatsen, zowel rond, ovaal als rechte hoeken. Al onze houten buitenkozijnen kunnen we leveren inclusief HR++ of een trippel beglazing, wat te verfraaien is met verschillende soorten figuurglas of glas in lood.

Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn van het Duitse merk Gayko. De kozijnen van Gayko zijn zeer inbraakbestendig, duurzaam, sterk isolerend en makkelijk te onderhouden. Door gunstige levertijden kunnen wij jouw huis snel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Gayko kozijnen worden standaard geleverd met HR++ of een trippel beglazing geleverd, wat altijd nog te verfraaien is met verschillende soorten figuurglas of glas in lood.

Aluminium kozijnen

De aluminium kozijnen worden geproduceerd door Mondana. De grootste voordelen van aluminium kozijnen zijn de brandveiligheid en lage onderhoudskosten. Daarnaast zijn de kozijnen in maar liefst 22 kleuren te bestellen! Qua isolatie bieden we met de HR++ beglazing een u-waarde van 1.2. Ten slotte, gecombineerd met een HR+++ tripel beglazing bieden we een u-waarde van 0.85.

Lichtstraat

De lichtstraten bij Hedico zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en modellen. Zowel een lessenaarsdak of zadeldak is mogelijk in verschillende hellingsgraden. Ook hier verzorgen wij de complete afwerking.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.