Wegens carnaval zijn wij op maandag 12 februari gesloten. We wensen iedereen een fijne carnaval toe!

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Keuken

Je droomt er misschien al een tijdje van: een nieuwe keuken. Eindelijk het kookeiland waar je al zo lang naar zocht. Maar verbouwen brengt ook vaak veel vraagtekens en stress met zich mee. Wie gaat na het plaatsen van de keuken het resterende stucwerk aan plafond en muren verzorgen? En wie legt de nieuwe vloer aan? Bij Hedico hebben we jaren ervaring in de complete verbouw van keukens. Of het nu gaat om een landelijke of moderne keuken, onze vakmannen zorgen ervoor dat je van het begin tot eind zorgeloos aan het verbouwen bent.

Wensen opstellen en een overzichtelijke planning maken

Om direct jouw wensen inzichtelijk te krijgen maken we een persoonlijke afspraak, waar we kijken wat de stijl van de keuken gaat zijn. We komen een kijkje nemen in de huidige keuken om zeker niets te missen. Om direct overzicht te creëren stellen we hierna een gedetailleerde planning op en nemen we levertijden met je door.

Inspiratie voor jouw

Keuken

Keuken Hedico
Kopie van IMG_7942 1200x800
Stimulon_220128_45
WhatsApp Image 2021-03-08 at 06.53.25 (12)
187A9824
Stimulon_220128_35
Stimulon_220128_32

Kies je voor Hedico? Dan kies je voor een zorgeloze verbouwing.

Verbouwen brengt stress met zich mee. Het gaat immers om je huis, en daar mag niets tekort komen. Kiezen voor Hedico betekent rust tijdens het verbouwen. Van de voorbereiding tot complete oplevering heb je te maken met een aanspreekpunt. Hedico zorgt ervoor dat je steeds kunt vertrouwen op dezelfde vakmensen. Met deze beloftes komen wij graag jouw keuken verbouwing realiseren!

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.