Wegens de zomervakantie zijn wij van 20 juli t/m 11 augustus gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Binnendeuren

Op zoek naar nieuwe binnendeuren om jouw woning stijlvol af te maken? Hedico heeft een ruim assortiment aan binnendeuren, van industrieel tot aan modern, klassiek en landelijk. Binnen dit aanbod kunnen wij je adviseren welke modellen perfect aansluiten bij jouw wensen en stijl. Naast het leveren van de deuren verzorgt Hedico ook de montage en het hang- en sluitwerk.
Hedico beschikt over een eigen werkplaats waar binnendeuren op maat kunnen worden gemaakt. Naast ons eigen aanbod zijn wij ook dealer van de merken Austria, Skantrae en Albo. Hierdoor kunnen we in tal van stijlen en soorten leveren met voordelige levertijden.

Kopie van IMG_2515
Kopie van IMG_2428 1200 x 800
IMG_7968 1200x800

Contact opnemen?

Voor Hedico kiezen betekent zorgeloos verbouwen

Bij het vervaardigen van onze deuren maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande houtsoorten. Daarbij beschikken wij over eigentijdse machines, om voor u een op maat gemaakte binnen- en buitendeuren te maken. Uw wensen, behoeften en persoonlijke smaak staan hierbij centraal!

Wij produceren voor zowel particulieren als voor bedrijven in de wijde omgeving van Reusel. En gaan hierbij zeer zorgvuldig te werk! Of het nu een voordeur of een binnendeur betreft: Wij hebben de juiste deur voor u. Samen kijken we naar welk type deur het beste bij uw woning past, en met merken als Skantrae, Albo deuren en Austria kunnen we deze kwaliteit garanderen!

Wij nemen je zorgen uit handen

Bij ontzorgen denkt Hedico niet alleen aan het leveren van de gewenste deur maar denk hierbij ook aan het samen stellen van het juiste hang en sluitwerk voor uw deuren. Iedere deur is unieke en hierbij hoort een passende deurkruk met de juiste scharnieren. Architraven dit is het lijstwerk rondom het kozijnen, hierin heeft hedico een groot assortiment zodat we bij iedere deur een passende model achtraven kunnen bieden. Denk hierbij ook aan de juiste plintneut voor een goede aansluiting op de vloerplinten. Montage: Hedico kan het geheel voor u uithanden nemen, het inhangen van de deuren, plaatsen van hang en sluitwerk en montage van het lijstwerk rondom de deuren.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.