Wegens Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten.

Aanstaande maandag 11 september zijn wij wegens Reusel kermis gesloten.

Badkamer

Het staat vaak hoog op ieders to-do lijstje: de badkamer laten verbouwen. Details maken hier het verschil, en dat vergt een nauwkeurige afwerking. De verbouwing van een badkamer is er een met verschillende werkzaamheden die op elkaar aangesloten moeten worden. Van het leidingwerk en elektriciteit tot aan het plaatsen van het bad en meubels. Hedico verbouwt jouw badkamer van A tot Z met een team vakmensen en een strakke planning.

Altijd overzicht tijdens de verbouwing

Voorafgaand aan een verbouwing krijgen wij vaak te horen dat het overzicht tijdens de verbouwing heel belangrijk is. Daarom creëren wij vanaf moment één duidelijkheid. Bij een bezoek aan huis brengen we de huidige badkamer in kaart en bespreken hoe de nieuwe badkamer eruit moet komen te zien. Daarna maken wij een gedetailleerde planning die wij vervolgens van begin tot eind uitvoeren. Zo is er tijdens jouw verbouwing één aanspreekpunt en hetzelfde team vakmensen die de badkamer verbouwen.

Inspiratie voor jouw

Badkamer

Badkamer Hedico
187A9808
187A9902
Stimulon_220128_52
187A9914
Stimulon_220128_53
Stimulon_220128_56

Kies je voor Hedico? Dan kies je voor een zorgeloze verbouwing.

Hedico verbouwt al jaren badkamers in diverse stijlen. Door onze ervaring kunnen wij een sterke aanvulling zijn op de gewenste stijl met praktische tips, zoals hoe de ruimte het beste ingedeeld kan worden. Deze praktische kijk op de verbouwing zorgt ervoor dat we veel onnodige vertraging vooraf kunnen voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat jouw badkamer zorgeloos verbouwd wordt.

Afspraak maken?

Bedankt voor je aanvraag om een afspraak te maken.

LET OP: Deze aanvraag is nog geen definitieve afspraak.

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak te bevestigen of samen een ander geschikt moment te bepalen.