openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Verbouwen

Hoe klein of groot uw verbouwing ook is, de vakmensen van Hedico staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het renoveren van uw bestaande trap, het vervangen van de kozijnen, het plaatsen van een dakkapel of het aanbouwen van een tuinkamer of een overkapping. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, wat uw interieurwens ook is, en helpen u van A t/m Z met uw project.

plafond

Totale verbouwing
Aanbouw
Opbouw
Tuinkamer
Zolderverbouwing
Bouwen zonder zorgen
Bij Hedico verzorgen wij alles met een vast team van vakkundige bedrijven. Wij hebben een prettige samenwerking met onder andere gekwalificeerde elektriciens, loodgieters, stukadoors en dakdekkers.

Onze mogelijkheden zijn onbegrensd en voor iedere toepassing hebben wij de juiste benodigdheden en materialen. Onze vaklui hebben een oog voor detail en dat is ook terug te zien in het eindresultaat. Wij weten steeds weer een compleet afgerond kwaliteitsproduct neer te zetten en dat al sinds 1989.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en bent u benieuwd naar reeds afgeronde verbouwingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Reusel.


Bekijk een aantal gerealiseerde verbouwprojecten