openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Schuifdeurkasten | 

Creëer meer ruimte

De meeste mensen hebben gelijk een ouderwets beeld in hun hoofd wanneer ze het woord schuifdeurkast horen, maar deze kastensoort is juist heel modern uit te voeren. En schuifdeurkasten besparen veel meer ruimte dan een standaard slaapkamerkast met opendraaiende deuren. Onze schuifdeuren zijn verfijnd met mooie decorplaten, met lakglas en horizontale vakverdelingen welke de ruimte een mooie uitstraling geven.

Egger Decor kleurstalen:
Unikleuren
Hout

Ook zijn onze schuifdeurkasten ideaal om te gebruiken als opbergkasten in uw berging en/of wasruimte of voor het opbergen van materialen op kantoor.

Kledingkast   Schuifdeurkast

Onze eigen werkplaats
De vakbekwame medewerkers van Hedico maken uw schuifdeurkasten geheel volgens eigen ontwerp en op de gewenste hoogte en breedte in de eigen werkplaats. Hierdoor zijn we optimaal flexibel en kunnen de kasten aan vrijwel iedere situatie worden aangepast. Bij ons is nagenoeg alles mogelijk wat betreft kleuren, afwerkingen en combinaties. Doordat wij de kasten rechtstreeks aan u leveren, dus zonder tussenkomst van derden, zijn deze ook nog eens bijzonder prijsvriendelijk. Wij plaatsen onze schuifdeurkasten op een professionele manier op de plek waar u deze graag wilt hebben.

Omdat wij de schuifdeurkasten zelf maken kunt u zowel de indeling als de uitvoering geheel zelf bepalen. Er zijn verschillende uitvoeringsvormen van schuifdeuren mogelijk, van verschillende merken zoals Solid Door, gecombineerd met duurzame profielen, de rails in een kleur naar keuze en met of zonder lichtkoof voorzien van halogeenspots. En onze schuifdeuren zijn ook prima toepasbaar bij inloopkasten.


Kasten
Inloopkasten
Kamer ensuite
Kastindelingen