Projecten

Nieuw klassiek huis intern verbouwd naar authentieke oude stijl

Bijzondere details bepalen de authentieke en chique uitstraling


Een prachtige opdracht en nog mooiere uitdaging voor de (ambachtelijke) vakmannen van Hedico werd onlangs naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. Uitgangspunt was een nog nieuwe klassieke woning welke aan de binnenzijde moest worden verbouwd. Hierbij waren de wensen vooraf dat de pure oude stijl van tientallen jaren gelden tot uiting zou komen door heel de woning en tot in het kleinste detail. Spraakmakend en blikvanger pur sang is natuurlijk de trap. Hiervoor is gekozen voor een bijzondere uitvoering met gebogen bomen en de trap is afgewerkt met een loper.
De ronde trap is voorzien van stalen spijlen en gedraaide balusters. Deze balusters werden in het verleden vaak toegepast in bijvoorbeeld herenhuizen. Het mooie draaiwerk is een fraai detail zeker in combinatie met de leuning die gefreesd is in het zogenaamde sleutelgat-profiel. Een ander in het oog springend onderdeel zijn vanzelfsprekend de binnendeuren. Hiervoor heeft Hedico alle binnendeuren voorzien van een brede profilering.
Deze profilering zorgt voor een hele stijlvolle en chique uitstraling. Om de juiste finishing touch van de deuren te realiseren is extra aandacht besteed aan de keuze van het deurbeslag. Uiteindelijk is gekozen voor een deurkruk uitgevoerd in oud tin geheel in stijl met het tijdperk waarnaar is toegewerkt bij de totale realisatie van de woning.

Bekijk goed alle foto's en let op de prachtige authentieke details, geheel nieuw aangebracht door de enthousiaste maar bovenal vakkundige medewerkers van Hedico. Wilt u ook meer weten aangaande alle mogelijkheden omtrent interieuraanpassingen voor uw woning neem dan gerust contact op.