openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Plafonds

Is uw huidige plafond aan vervanging toe of bent u op zoek naar een plafond dat aan alle hedendaagse eisen voldoet? Kom dan eens langs bij Hedico in Reusel, daar hebben we allerlei soorten plafonds, wanden, plafondsystemen en scheidingswanden van alle gewenste merken. Daarnaast maken onze vakmensen ook plafonds met een eigen ontwerp op maat voor u.

plafond  

Onze plafondsoorten
Onze plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten met elk weer andere voordelen en toepassingsmogelijkheden:

MDF
Wanneer u kiest voor een MDF plafond, kiest u voor een vaak toegepast, strak plafond. Een MDF plafond kan direct onder uw bestaande plafond gemonteerd worden, waardoor sloopkosten bespaard blijven. Deze plafondsoort is onderhoudsvriendelijk en wordt met behulp van een PE folie geheel vochtbestendig gemaakt.
Diamond plafond- & wandpanelen
HDF
Een plafond gemaakt van HDF is speciaal bedoeld voor de badkamer. Het is een plafond wat bestaat uit panelen met een onzichtbare sluiting. Het is een onderhoudsvriendelijke plafondsoort die niet gestuct of geschilderd hoeft te worden.
Diamond plafond- & wandpanelen

Hout
Onze houten plafonds bestaan uit bv. vuren fijn bezaagde delen, ook leveren en produceren wij plafonds van de houtsoort ajous, wij kunnen deze produceren in diverse breedtes en profileringen, deze zijn goed te lakken of te olieën.

Kunststof
Een kunststof plafond geeft de ruimte een goede en ook meteen een sfeervolle uitstraling. Deze plafondsoort kan in verschillende ruimtes toegepast worden, waaronder ook de badkamer. Daarnaast is kunststof ook onderhoudsvriendelijk.
Kunststof plafondpanelen


Weet u niet precies welke plafondsoort het meest geschikt is voor de ruimte waarin deze toegepast moet worden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vakbekwame specialisten voor een passend advies en de nodige begeleiding. Wij helpen u namelijk graag met het ontwerpen en uitvoeren van uw ideeën.