openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Kunststof kozijnen

Zijn de kozijnen van uw bestaande woning aan vervanging toe of bent u zelf een huis aan het bouwen? Heeft u dan al weleens aan kunststof kozijnen gedacht? Deze kozijnsoort heeft namelijk een heleboel voordelen. Zo hebben kunststof kozijnen niet alleen een lange levensduur en isoleren ze goed, ze zijn ook nog eens onderhoudsarm, inbraakwerkend en brandvertragend.
U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de kunststof profielen.

Kunststof kozijnen in allerlei kleuren
De kunststof kozijnen van Hedico zijn leverbaar in allerlei kleuren. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een een breed palet aan genuanceerde tinten in uni en houtdesign, zodat u altijd de kleur en invulling vindt die aansluit bij de rest van uw woning. En doordat uw kozijnen worden voorzien van Renolite folie kunt u ervan uitgaan dat de gekozen kleur jarenlang meegaat en niet verbleekt. Al onze kozijnen worden standaard beveiligd met het veiligheidsbeslag Roto.

Kom langs in onze showroom in Reusel om ons uitgebreide assortiment aan kunststof kozijnen live te bekijken. En indien gewenst hebben we ook een goed team met vakbekwame mensen die u het vervangen van de oude of het monteren van de kozijnen in uw nieuwbouwwoning uit handen nemen.

Kozijnen
Houten kozijnen

kozijnen   kozijnen