openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Houten trappen

Een trap in uw woning kan verschillende functies vervullen. Moet deze alleen functioneel zijn of uw woning juist een design of traditionele uitstraling geven. En wilt u de eenvoud benadrukken of uw trap juist speelser maken door middel van details en ornamenten? Wij hebben we een scala aan fraaie houten trappen, waarbij u kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende soorten milieuvriendelijk hout, waarmee u uw trap dus dat karakter en die uitstraling meegeeft waarnaar u op zoek bent.

De stijl
Voor welke stijl trap u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de mogelijkheden van uw woning. Heeft u liever een strak trapmodel met een bloktrede of juist een ronde trap met gebogen leuningen en ronde bomen. Ook wel bekend als trappen met kuip- en/of wrongstuk.

De leuning van uw trap moet vanzelfsprekend aansluiten bij de rest van de trap. Daarom hebben wij ook leuningen in verschillende profielen, zoals strak, modern of het sleutelgatprofiel.

Om het helemaal af te maken kunt u ook kiezen voor een bijpassende balustrade, een traphek, een hoofdbaluster en verschillende soorten spijlen van bijvoorbeeld smeedijzer, RVS of draaiwerk. U bepaalt dus zelf de stijl bij Hedico.
Advies op maat
Wij adviseren u graag over ons uitgebreide mogelijkhedenpakket. Het geheel van uw houten trap met qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen. Daarom stellen wij die wensen centraal en wordt elke trap exclusief voor u vervaardigd en gemonteerd. Elke houten trap is dus exclusief en voldoet aan strenge kwaliteitseisen, ongeacht de prijsklasse. Maak een vrijblijvende afspraak met ons om uw persoonlijke wensen nader te bespreken, zodat wij u goed kunnen informeren en adviseren.

houten trap   houten trap