Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties
FSC keurmerk   Politiekeurmerk veilig wonen

Houten kozijnen

Naast kunststof kozijnen hebben we bij Hedico ook een uitgebreid aanbod aan houten kozijnen. Houten kozijnen bepalen het karakter van uw woning en geven deze een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Al onze houten kozijnen worden inclusief HR++ beglazing geleverd wat altijd nog te verfraaien is met verschillende soorten figuurglas of glas in lood.

Ook de mogelijkheden van houten kozijnen zijn erg uitgebreid, van strak en recht tot rond en ovaal. Bij Hedico maken we bijvoorbeeld ook houten kozijnen in de jaren '30 stijl. En dat allemaal uit eigen werkplaats. Onze houten kozijnen worden standaard voorzien van twee lagen grondlak en uitgevoerd met het veiligheidsbeslag verdekt liggend. Al onze houten kozijnen en draaiende gedeelten worden gemaakt van duurzaam hardhout met het FSC keurmerk.
Ook hebben ze allemaal het politiekeurmerk 'Veilig wonen' gekregen en zijn ze dus inbraakwerend. En wanneer u dit wenst kunnen onze professionele vakmensen u helpen met het vervangen en/of monteren van de kozijnen. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject.

Kozijnen
Kunststof kozijnen

kozijnen   kozijnen