openingstijden
U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom!!
Hedico projecten in beeld
Hedioc design acties

Dakkapellen

De mogelijkheden wat betreft dakkapellen bij Hedico zijn groot. Wat voor dakkapel geschikt is, is afhankelijk van uw wensen, de stijl van uw woning en de vorm van het dak waarop de dakkapel geplaatst gaat worden. Onze vakmensen hebben veel ervaring in het plaatsen van deze dakkapellen.

U kunt altijd de gewenste maten voor uw dakkapel aangeven, maar uit oogpunt van zorgvuldigheid komen wij graag ter plekke meten. Op deze manier kunnen wij u dan ‘op maat’ voorlichten over al onze mogelijkheden en vakkundig adviseren. Hierdoor heeft u straks een dakkapel die zowel praktisch is als perfect past bij uw woning.

dakkapel op maat   dakkapel op maat

Kunststof dakkapellen
Al onze dakkapellen worden van het materiaal kunststof gemaakt. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het volledig onderhoudsvrij is. Dus wanneer de dakkapel eenmaal geplaatst is, heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij maken uw kunststof dakkapel volledig naar uw wens.
Verschillende vormen dakkapellen
Hieronder geven we u alvast een voorproefje van onze verschillende modellen dakkapellen:

Platdak-dakkapel
Wanneer u een platdak heeft wint u met een dakkapel veel ruimte en licht in uw woning. Dit type dakkapel kan zonder vergunning geplaatst worden op de achterzijde van de woning.
Schuindak-dakkapel
Dit type dakkapel heeft een schuin oplopend dak en wordt bedekt met de bestaande pannen van uw huidige dak.
Verhoogde-nok-dakkapel
Bij deze dakkapelsoort wordt het dak als het ware omhoog getild. De nieuwe daklijn heeft dezelfde hellingshoek als de oude, alleen dan een stuk hoger. Aan beide kanten worden raamkozijnen geplaatst, wat dus dubbele ruimtewinst betekent.

Al onze dakkapellen hebben een gedegen balkenconstructie om blijvende stevigheid van uw dak te garanderen. Voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.Vraag hieronder gratis 3 Keralit kleurmonsters aan.